Är ditt företag nykomling eller ledare i digitaliserings-racet?

placeholder

Gör vårt quiz med 10 sabba frågor och ta reda på hur ditt företag står sig i digitaliseringen.
Fram till den 30 juni får du 25% rabatt på rekommenderad workshop. *

Till skillnad från den digitala världen där allt är ett eller noll är digitaliseringen en glidande skala. Många har installerat Office 365 börjat jobba digitalt, de mejlar och skickar länkar till Dropbox fram och tillbaka, några har tagit steget rakt ut i molnet och drar fördel av samarbetsplattformar som Microsoft Teams. Vissa är nöjda med att använda apparna i Office 365 och online-möten i Skype, medan andra låter digital innovation genomsyra hela företaget.

Var på digitaliseringsskalan befinner du dig?

Quizet ger dig inte bara ett nuläge i din digitalisering, du kommer också att få tips på steg du kan ta för att komma vidare i din digitala transformation och därmed öka din konkurrenskraft.  Vad har du att förlora? Häll upp en välsmakande kopp kaffe och slå dig ner. Varför inte låta IT och ledningsgruppen göra quizet tillsammans för att se om ni har samma uppfattning om var ni står och en samsyn på digitaliseringen?

Vad handlar digitalisering om?

Digitalisering handlar för många företag om att digitalisera processer som tidigare var manuella/analoga. Idag handlar det framför allt om effektivisering av samarbete med hjälp av digitala samarbetsplattformar som till exempel Microsoft Teams, att använda den data som verksamheten eller kunderna genererar för att optimera produkter och tjänster samt om att skapa nya digitala produkter och tjänster. Digitaliseringsområdet är mycket större och mer omfattar än att bara implementera Teams och Office 365 på kontoret. Som exempel kan en taxi idag beställas med en app på telefonen, med hjälp av trafikdata väljer taxin snabbaste vägen och betalningen sker automatiskt, och taxin kan vara förarlös. Digitalisering har kraften att skapa nya erbjudanden och förändra affärsmodeller.

* Gör quizet och få 25% rabatt på rekommenderad workshop. Erbjudandet gäller från den 20 maj 2019 till den 30 juni 2019. Erbjudandet gäller för workshops som bokas före 30 juni 2019 och som genomförs före 31 december 2019. Erbjudandet är begränsat till: DiscoverIT, Digital Reseledning, OptimizeIT eller SecureIT. Max 1 workshop per företag.